Welkom op mijn blog

Van harte welkom op mijn blog, waar ik geregeld een blog zal publiceren. Deze zijn ook te vinden op Facebook en Twitter (Widdershoven Mediation) en op LinkedIn. Hier lees je mijn visie en mening over allerlei thema’s die met mediation te maken hebben. Als je meer wil lezen kijk dan terug op deze social media, omdat ik daar al lang posts op plaats.
Op deze plek wordt binnenkort meer geplaatst.

  • Artikel in wijkblad ’t Hofke Eindhoven

    December 2020 Widdershoven Mediation: hoort en ziet jou! Bovenstaand artikel in wijkblad Rond ’t Hofke in de wijk Tongelre in Eindhoven ging over mijn ervaringen in deze wijk. Als jong meisje van 19 deed ik mijn 1e jaars stage op de zolder in ’t Oude Raadhuis in Tongelre, samen met een klasgenootje. We waren gestart…


  • Welkom op mijn blog

    Van harte welkom op mijn blog, waar ik geregeld een blog zal publiceren. Deze zijn ook te vinden op Facebook en Twitter (Widdershoven Mediation) en op LinkedIn. Hier lees je mijn visie en mening over allerlei thema’s die met mediation te maken hebben. Als je meer wil lezen kijk dan terug op deze social media,…