Aanbevelingen

Joland kan zich op een prettige manier neutraal opstellen. Je kunt hierdoor goed je verhaal en emotie kwijt, en dit voor beide partijen geldend. Joland zorgt ervoor dat onderwerpen aan bod komen, waardoor je zaken kunt afsluiten en kunt starten met het opbouwen van je leven. Zeer plezierig mens!

R. te Best


Onpartijdige dame, kundig, leerzaam, duidelijk. Prima uitleg.

R.D. te Veldhoven


Our mediation was not calm and easy going, even though we already decided to end the marriage. It’s a total emotional disaster that you don’t even expected. This mediation made me calm and gave me feelings that my emotions are listened. I could feel it because Joland listened both of our emotion and situation in the beginning. Being listened helps me to open and organize my thoughts. And so at the end we were satisfied with the result.

K.B. te Sint Oedenrode


“Door omstandigheden werd mijn dochter geconfronteerd met een echtscheidingsverzoek van haar partner. Gelukkig was er sprake van goede wil tussen de beide partners om hier zo soepel mogelijk invulling aan te geven. Door mijn dochter en haar man werd mij gevraagd om dat proces te begeleiden. Vereerd door zoveel vertrouwen heb ik daar ja tegen gezegd. Ik ben via via bij Joland terecht gekomen om mij van deskundige bijstand te voorzien op dit voor mij onbekende terrein. Zowel mijn dochter als inmiddels haar ex partner en ikzelf zijn zeer ingenomen met de wijze waarop Joland daar invulling aan heeft gegeven. Ik heb ik de rol die mij gevraagd is daardoor goed kunnen invullen. Joland zette mij regelmatig op het juiste pad, zorgde voor de benodigde formaliteiten en regelde de advocaat. En dit op een voor alle partijen plezierige manier.
Bedankt Joland, dat je dit vervelende traject op een manier hebt kunnen sturen die voor beide partijen bevredigend was!”

L.V. te Doetinchem


Bij Joland ben je verzekerd van een integere en vakkundige begeleiding.

T.V. te Eindhoven


Het was een fijn traject. Er werd goed meegedacht en goede tips gegeven. Rustige en fijne omgeving.

B.F. te Eindhoven

Tijdens mijn scheidingsprocedure ben ik goed bijgestaan. Als er vragen waren kon ik deze stellen en werden deze altijd duidelijk uitgelegd. Wij werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang en waar ik enorm blij mee was, was dat er tijd en ruimte werd gemaakt om te informeren hoe het met mijn kinderen en mij ging, hoe wij dit traject door gekomen zijn. Ook werd de vraag gesteld of mijn kinderen of ikzelf nog ergens behoefte aan hadden.

W.S. te Son en Breugel


Een zeer toegankelijk persoon met oprechte belangstelling voor de aangedragen probleemstelling. Weet de juiste vragen te stellen en tracht hiermee redelijk snel vanuit een positief mensbeeld tot gezamenlijke probleemstelling, verschillen en oplossingen te komen.

T.G. te Breda


Dat wij in bijzijn van de mediator al de eerste keer heel open met elkaar in gesprek zijn gegaan , dat zouden we bij 99% van de mensen nooit gedaan hebben!

P.M. te Gemert


Op een respectvolle, onpartijdige wijze heeft de mediator de scheidingsprocedure duidelijk kunnen maken.

M.B. te Best


Het was prettig om met iemand te spreken die op afstand staat van de problematiek waar wij mee te maken hebben. Je zou denken, het zou ook kunnen met vrienden of familie, maar dat geeft toch een andere lading en de vraag is of zij er ook zo aandachtig, open en onpartijdig in staan.

L.B. te ‘s-Hertogenbosch
__________________________________________

We hebben je begeleiding als prettig en kundig ervaren, met een voor ons verrassende uitkomst!

P.C. te Zuid Oost Brabant
__________________________________________